Stretnutie s hrdinami našej knihy

O ukončenej anabáze príprav knihy o histórii východoslovenského trampingu sme už informovali na webe, sociálnych sieťach, aj v tlačenej Severke č. 1/2024.

Kapitola o Prešovskom trampingu v knihe História východoslovenského trampingu I., je obsiahnutá na 50-tich stranách. To bol dôvod, prečo sme dňa 18. apríla 2024 s knihami prišli medzi kamarátov do krčmy u GREKA v Prešove. 

Na knižný trh sme s knihou vstúpili veľmi opatrne. Nevedeli sme, aký bude v dnešnej internetovej dobe záujem, držať v rukách na papieri zhmotnenú mladosť našich protagonistov – kamarátov trampov.  Na jednej strane sme veľmi milo prekvapení, že záujem bol veľký a na druhej strane nás mrzí, že sa neušlo každému. Ale nevadí, všetko sa dá napraviť. Ešte nie je nič stratené. Počas týchto dní sa už robí dotlač kníh, takže knihy budú. Každopádne nás veľmi teší, že sme mohli zalomiť palec a prehodiť pár slov s tými, ktorí tramping v tejto lokalite rozdúchali a plemene jeho života pravidelne kŕmili trampskými akciami. My sme všetko zachytili, aby sa na to nezabudlo. Ďakujeme všetkým, ktorí ste prišli, podebatili, pospomínali, kúpou ocenili naše dielo a v závere stretnutia zahrali i zaspievali.

Na záver ešte niekoľko praktických informácií

Cena knihy je 25,00 € eur. Kde si možno knihu kúpiť? Každú objednávku sme vybavovali individuálne, podľa toho, kde to mal záujemca bližšie. Buď v Košiciach po dohode s kamarátkou Dilly, prípadne s Tikom (kontakt cez facebook) alebo u Amazonky (dohoda facebook, prípadne telefonicky 0903 570 676) v Spišskej Novej Vsi. Niektoré knihy sme posielali na dobierku.

Je možné, že podobné stretnutie aké bolo v Prešove, sa zrealizuje aj v Bardejove. Dátum a čas ešte spresníme.

Amazonka

Comments are closed.